SUSITIKIMAS „DAINORĖLIUOSE“

SUSITIKIMAS „DAINORĖLIUOSE“

Gruodžio 5 d. „Dainorėlių“ darželyje-mokykloje įvyko susitikimas steigėjo, Vilniaus miesto savivaldybės Mero pavaduotojos Editos Tamošiūnaitės su Vilniaus miesto „Spindulio“ metodinio būrelio iš 22 Naujamiesčio, Panerių, Grigiškių, Vilkpėdės seniūnijų ikimokyklinio ugdymo įstaigų atstovais.

„Dainorėlių“ d/m direktorė Liucija Milašauskienė, tardama sveikinimo žodį, pasidžiaugė rezultatais, panaudojusi Mero pavaduotojos teiktu siūlymu aktyvinti informacijos apsikeitimą bendruomenėje per grupių/klasių tėvų komitetus ir padėkojo už savivaldybės įsteigtą fiz. lavinimo mokytojo etatą Vilniaus miesto darželiuose. Gausiai susirinkę įstaigų atstovai, išklausė Mero pav. Editos Tamošiūnaitės pranešimą. Buvo suteikta išsamios informacijos apie aktualius ir rūpimus klausimus. l/d „Šnekutis“ tėvų atstovė domėjosi priešmokyklinės grupės steigimo galimybėmis, „Dainorėliai“ tėvų atstovas dėkojo už vis gerėjančias darželiuose vaikams sąlygas, kalbėjo dėl galimybės pasirūpinti pėsčiųjų tako apšvietimu tarp Lukiškių buvusio kalėjimo ir d/m tvoros. Vakaras tęsėsi, todėl jo dalyviai turėjo galimybes išsakyti individualias savo darželio problemas Mero pavaduotojai Editai Tamošiūnaitei, savivaldybės administracijos vyr. patarėjai Alinai Kowalewskai ir švietimo sk. vedėjai Kristinai Cibulskytei, planavimo sk. vedėjai Anai Fedorovič.




Ankstesni įrašai


Mieli Dainorėliečiai,

Kviečiame visus lapkričio 29 d. 17 val į Žibintų šventę.

Rugsėjo 26 d. darželio-mokyklos „Dainorėliai“ pradinių klasių mokiniai anglų kalbos pamokų metu vykdė projektą, skirtą Europos kalbų dienai paminėti.

Rugsėjį ugdymo įstaigos išgyvens pokyčius, nes vėl prisipildys būriu naujų vaikų. Tėvai (globėjai), kurie nuo rudens palydės savo atžalas į ugdymo įstaigą, išgyvens ne tik džiaugsmą, bet nerimą, jaudulį ir nežinią. Darželio lankymo pradžia yra labai svarbus laikotarpis vaiko ir šeimos gyvenime, tad labai svarbu suteikti vaikui saugumo jausmą, atliepiant jo individualius poreikius. Pateikiame parengtą vaikų adaptacijos infografiką, kuris, tikimės, padės sklandžiai užtikrinti adaptacijos procesą ikimokyklinio ugdymo įstaigoje. Taip pat pateikiame rekomendacijas apie sėkmingą vaiko adaptaciją.

 

Artėjant Mindaugo karūnavimo dienai, vaikai prisiminė Lietuvos istoriją. Vaikščiodami po žaliuojančias pievas, vaikai rinko nuostabiausius vasaros žiedus ir įkvėpti jų grožio sukūrė karališkas karūnas.