Aktualijos

1-2 klasių mokinių edukacinė išvyka

1-2 klasių mokiniai (klasių auklėtojos – Alvyda Bernotė, Asta Pūslienė) svečiavosi Anykščiuose. Vaikai dalyvavo edukacinėje programoje ir susipažino su įvairiomis lauko ir vidaus ekspozicijomis, lankydamiesi Labirintų parke, Lajų take, prie Puntuko akmens. Be to, smagiai pasivažinėjo su siauruku bei pabuvojo name aukštyn kojom!

https://www.youtube.com/watch?v=1GNohGv1gCs&feature=youtu.be




Ankstesni įrašai


3 klasėje vyko integruota pamoka ,,Matematika kitaip” (mokytoja Renata Viržintienė). Įgyvendindami temos – „Matematika kitaip” – idėjas, vaikai įtvirtino skritulio ir apskritimo sąvokas. Kviečiame susipažinti su puikios veiklos akimirkomis.

3-4 klasių mokiniai (klasių auklėtojos – Renata Viržintienė, Lina Patašienė) lankėsi Molėtų rajone esančiame Lietuvos etnokosmologijos muziejuje bei Žalvario parke. Vaikai dalyvavo edukacinėje programoje ir susipažino su muziejaus lauko ir vidaus ekspozicijomis.

Spalio 11 dieną „Varpelio“ grupės (auklėtojos Kristina Draugelytė, Lionė Beganskienė) vaikučius aplankė Beatos mamytė. Ji vaikams sekė pamokančias istorijas, kurių metu vaikai sužinojo, kad kiekvienas daiktas gali pavirsti kuo tik nori. Taip pat vaikai susipažino su gyvūnais ir sužinojo, kokios jų kūno dalys padeda jiems išgyventi. Vaikai liko labai patenkinti, tiek istorijų turiniu, tiek pačios pasakotojos gebėjimu išraiškingai perteikti istoriją - šios smagios istorijos buvo pasakojamos su vaidybos elementais.

„Sveikatiada“ - tai ilgalaikė sveikos gyvensenos ugdymo programa, kuri suteikia vaikams žinių ir praktinių įgūdžių apie sveikatą, mitybą ir fizinį aktyvumą. Organizuosime įdomius ir patrauklius renginius, kurių metu vaikai plės savo žinias ir supratimą sveikos mitybos ir fizinio aktyvumo srityse. Veiklose dalyvaus ne vien vaikai, bet ir mūsų pedagogai bei kiti darbuotojai.

Ūlos mamytė nunėrė mažus žmogeliukus, kuriuos padovanojo „Varpelio“ grupės vaikams. O vaikai šiems žmogeliukams pagamino gražius namelius. Nuo tada šie žmogeliukai, simbolizuojantys pačius vaikus, apsigyveno „Varpelio“ grupėje. Susipažinkite su puikios veiklos nuotraukomis.