Aktualijos

Kalėdiniai vaikų sveikinimai draugams

Mūsų mokyklos ketvirtokai ir trečiokai kartu su anglų kalbos mokytoja Audra Useliene pasveikino jaunesnius draugus - antrokus ir pirmokus. Jie pristatė dvylika kalėdinių simbolių, papasakojo Šventų Kalėdų pasakojimą anglų ir lietuvių kalbomis. Be to,  padovanojo vaikams.saldžių dovanėlių.Visiems labai patiko šios netradicinės prieškalėdinės pamokos.

 




Ankstesni įrašai


Siekdami skatinti vaikų sveikatą ir komandinę dvasią, bendradarbiaujame su asociacija „Vokietijos ir Lietuvos futbolo draugystė“ ( DLFF e. V.– Deutsch-Litauische Fußball-Freundschaft). Didžiuojamės pranešti, kad gavome dovanų iš asociacijos naujus futbolo kamuolius. Šiomis dovanomis jau džiaugiasi mūsų šaunieji sportininkai. 

Gruodžio 19 d.(antradienį) kviečiame visus vaikučius ir tėvelius į darželio Kalėdų šventę. Linkime puikios šventinės nuotaikos ir kviečiame susipažinti su šventės tvarkaraščiu.

 Unikaliame „pasakų namelyje“ Katedros aikštėje, skaitymų „Šeimos pasaka“ metu įvairūs skaitovai vaikams skaitys Nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos specialistų ir ekspertų atrinktas, šventinio turinio literatūrinių kūrinių ištraukas. Nemokami skaitymo seansai vyks kiekvieną dieną nuo gruodžio 2 d. iki gruodžio 28 d. kas pusvalandį nuo 10.30 val. iki 20.30 val. Vakariniuose skaitymo seansuose (19.00, 19.30 ir 20.00 val.) vaikams skaitys visuomenėje žinomi kultūros, meno ir sporto atstovai. Vieno skaitymo seanso trukmė – 20 min. Maksimalus klausytojų skaičius vieno seanso metu - 30 žmonių.

Mūsų anglų kalbos mokytoja Audra Uselienė drauge su mokiniais pristatė šaunią žaisliukų parodėlę ir kurtus plakatus. Integruotų pamokų metu, vaikai mokėsi naujų anglų kalbos žodžių bei tarimo taisyklių. Kviečiame susipažinti su mokinių pamąstymais apie įgyvendintą projektą.

1-2 klasių mokiniai (klasių auklėtojos – Alvyda Bernotė, Asta Pūslienė) svečiavosi Anykščiuose. Vaikai dalyvavo edukacinėje programoje ir susipažino su įvairiomis lauko ir vidaus ekspozicijomis, lankydamiesi Labirintų parke, Lajų take, prie Puntuko akmens. Be to, smagiai pasivažinėjo su siauruku bei pabuvojo name aukštyn kojom!