Aktualijos

Vilniaus 695-asis gimtadienis!

Sausio 25 dieną linksmai ir kūrybiškai atšventėme Vilniaus 695-tąjį gimtadienį. Šią dieną apdovanojome Vilniaus miesto meninio skaitymo konkurso dalyvius „Ir knyga mus augina“. Pirmąsias pamokas ir veiklas skyrę Gedimino laiško skaitymui ir Vilniaus istorijai, smagiai dalinomės bendruomenėje Vilniaus savivaldybės dovanotus lipdukus.




Ankstesni įrašai


Dainorėliuose daug dėmesio skiriame vaikų aktyvumo skatinimui įstaigos kieme, sveikatos stiprinimo uždavinį įgyvendindami drauge su „Sveikatiados“ programa. Susipažinkite su keliomis šauniomis mūsų pedagogų veiklomis. 3 klasės mokiniai (mokytoja Renata Viržintienė) smagiai sportavo per kūno kultūros pamoką, o „Žiogelių” grupės vaikai (auklėtoja Dalia Butkienė) susipažino su komandiniais žaidimais

Dalis tėvų pernelyg atsargiai planuoja vaikų laisvalaikį gryname ore, bijodami peršalimo bei kitų negalavimų, gresiančių vaikui. Šeimos gydytoja Aušra Urbutienė ramina visus dvejojančius tėvus bei skatina juos kuo daugiau laiko žiemos metu su vaikais leisti lauke. Ji pristato svarbiausius laisvalaikio gryname ore privalumus vaiko sveikatai. Dainorėliuose daug dėmesio skiriame vaikų aktyvumo skatinimui įgyvendindami „Sveikatiados“ programą.

Mūsų mokyklos ketvirtokai ir trečiokai kartu su anglų kalbos mokytoja Audra Useliene pasveikino jaunesnius draugus - antrokus ir pirmokus. Jie pristatė dvylika kalėdinių simbolių, papasakojo Šventų Kalėdų pasakojimą anglų ir lietuvių kalbomis. Be to,  padovanojo vaikams.saldžių dovanėlių.Visiems labai patiko šios netradicinės prieškalėdinės pamokos.

 

Siekdami skatinti vaikų sveikatą ir komandinę dvasią, bendradarbiaujame su asociacija „Vokietijos ir Lietuvos futbolo draugystė“ ( DLFF e. V.– Deutsch-Litauische Fußball-Freundschaft). Didžiuojamės pranešti, kad gavome dovanų iš asociacijos naujus futbolo kamuolius. Šiomis dovanomis jau džiaugiasi mūsų šaunieji sportininkai. 

Gruodžio 19 d.(antradienį) kviečiame visus vaikučius ir tėvelius į darželio Kalėdų šventę. Linkime puikios šventinės nuotaikos ir kviečiame susipažinti su šventės tvarkaraščiu.