Aktualijos

„Knygos teatras“ kvietė į spektaklį „Trumpos istorijos apie...“

 




Ankstesni įrašai


Nuo šių mokslo metų pradedame dirbti su EDUKA dienynu. Šio dienyno skaitmeninėse aplinkose galima kurti mokinių grupes, iš „EDUKA klasės“ atsisiųsti užduočių įvertinimą, pateikti namų darbus. Pasinaudodami gausiu skaitmeninių vadovėlių, jų komplektų ir užduočių banku, pažangiai pateikdami informaciją ir įvertinimą, praturtinsime ugdymo turinį ir pamokas paversime dar smagesnėmis.

Kviečiame susipažinti su maitinimo organizavimo pokyčiais pagal SAM  2018 m. balandžio 10 d. Nr. V-394 ,,Vaikų maitinimo organizavimo tvarkos aprašą“. Maitinimo pokyčiais tikimasi užtikrinti sveikatai palankesnę vaikų mitybą, maisto kokybę bei ugdyti sveikos mitybos įgūdžius.

Dėkojame savo bendruomenės nariams dalyvavusiems ir buvusiems kartu šaunioje Mokslo ir žinių šventėje.

Kviečiame susipažinti su aktualia informacija vykstantiems į kitas šalis ar tarptautinius renginius, skirtus vaikams ir jaunimui.

Informuojame, kad nuo 2018 m. liepos 13 d. iki 2018 m. rugpjūčio 31d. bus remontuojamas avarinės būklės Vilniaus darželio-mokyklos „Dainorėliai“ pastato stogas. Vilniaus miesto savivaldybė skyrė 22 tūks. Eur stogo remonto darbams. Bus atliekami stogo dangos liejimo, naujų lietvamzdžių įrengimo ir skardinimo darbai. Atsiprašome už nepatogumus.