Aktualijos

Anglų kalbos konkursas "ENGLISH IS GREAT“

Kovo 19 dieną, Saulės privačioje gimnazijoje organizuotame anglų kalbos konkurse ,,ENGLISH IS GREAT“ mūsų mokyklą atstovavo ketvirtos klasės mokinė Ūla Kazakevičė (mokytoja A. Uselienė). Ūla atliko namų darbus ir pasiruošė  puikų  prisistatymą. Konkurso užduotis atliko naudojant OPTIVOTE balsavimo sistemą. Mokinei labiausiai patiko atsakinėti į klausimus, tačiau į kai kuriuos klausimus atsakydama suklydo, nes per greitai paspaudus mygtuką, nemokėjo pasitaisyti. Ūla buvo apdovanota padėkos raštu, o mokytoja Audra gavo kvalifikacijos pažymėjimą. Džiaugiamės sėkmingu Ūlos pasirodymu.




Ankstesni įrašai


Vytauto Didžiojo universiteto Švietimo akademijoje Daiva Žitkevičienė apsigynė daktaro disertaciją tema „Muzikos pedagogo komunikavimo su vaikais būdai, skatinantys muzikos klausymąsi“(vadovė Prof. Dr. O. Monkevičienė). Norime drauge pasidžiaugti ir pasveikinti mūsų meninio ugdymo mokytoją Daivą Žitkevičienę, kuriai suteiktas socialinių mokslų daktaro laipsnis.

Gerbiami tėveliai, siekiant išvengti užsikrėtimo pedikulioze (utėlėmis), susipažinkite su aktualia Vilniaus visuomenės sveikatos biuro teikiama informacija.

„Dainorėliuose“ vyksta glaudus darželio ir mokyklos vaikų bendradarbiavimas. Trečios klasės mokiniai (mokytoja Asta) kūrybiškai pristatė „Saulutės“ grupės vaikams knygas.

Direktorė Liucija Milašauskienė sveikina gausią Dainorėlių bendruomenę ir linki džiugių Šventų Kalėdų ir laimingų Naujųjų 2019 metų.

Anglų kalbos būrelio nariai kartu su anglų kalbos mokytoja Audra Useliene susirinko į šventę, kurios tikslas buvo susipažinti su UK tradicijomis, papročiais, šventėmis. Mokiniai žiūrėjo filmą apie Škotiją, atliko užduotis komandose ir individualiai. Šventės kulminacija buvo dovanų traukimas iš laimės šulinio. Dovanas ir sveikinimus vaikai ruošė iš anksto, galvodami apie savo draugus ir artėjančias didžiąsias metų šventes Kalėdas.