Aktualijos

Nuotaikinga Rudenėlio šventė atkeliavo į Vilniaus darželį – mokyklą ,,Dainorėliai“

Šventę organizavo Vilniaus darželio – mokyklos ,,Dainorėliai“  ikimokyklinės ir priešmokyklinės ugdymo mokytojos Dalia Butkienė, Karolina Kudriavcevaitė ir choreografijos mokytoja Rasa Sviderskienė. Šventėje dalyvavo ikimokyklinė grupės „Drugeliai“ vaikai,  mokytoja Marija Jurskienė, ikimokyklinės grupės ,,Varpeliai“ vaikai, mokytoja Kristina Draugelytė, ikimokyklinės grupės ,,Žiogeliai“ vaikai, mokytoja Dalia Butkienė ir mokytojos padėjėja Ana Pastuškova, priešmokyklinės grupės ,,Saulutė“ vaikai, mokytoja Karolina Kudriavcevaitė ir mokytojos padėjėja Natalija Dmitruk.

Šventė buvo  organizuota taip, kad visiems būtų ne tik linksma ir įdomu,  bet kad būtų gilinamos ir vaikučių žinios. Šventę vaikai užbaigė sveikatingumo programa „Sveikas maistas“. Vaikai su mokytojomis ir mokytojų padėjėjomis gaminosi salotas iš vaisių ir jas skaniai ragavo




Ankstesni įrašai


Spalio mėnesį darželio „Saulutės“ grupės vaikai ir ikimokyklinio ugdymo mokytoja Karolina Kudriavcevaitė dalyvavo Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos organizuojamose meninėse dirbtuvėse su lietuvių ir užsienio vaikų knygų autorėmis, iliustratorėmis. Vaikams dirbtuves vedė knygų autorės Aušra Kiudulaitė (Lietuva), Stella East (Norvegija), Anete Melece (Latvija) ir Joanna Bartosik (Lenkija).

2019 m. spalio  18d. 3 ir 4 klasių vaikai dalyvavo edukacinėje programoje ,,Mažieji programuotojai“. Edukacija susidėjo iš įvadinės, pažintinės ir praktinės dalies. - Įvadinėje dalyje buvo rodoma vaizdinė medžiaga ir pristatoma papildyta realybė

 

Rugsėjo 2 d. kviečiame visus į Mokslo ir žinių šventę.

Mokykla: 10.00 val. - Šventės pradžia kiemelyje. 10.40 val. –2019-2020 mokslo metų pirmoji pamoka. Darželis. Mieli "Saulutės", "Drugelių", "Žiogelių" grupių vaikučiai, laukiame Jūsų 9 val.salėje - pažaisim, padainuosim. Pietūs - 12.30 val.

Laukiame visų šventėje!

Kviečiame susipažinti su pirmos klasės mokinių sąrašu.

Mokslo metų užbaigimą vainikavo išvyka į Ukmergės rajono Užulėnio kaimą. Kelionės tikslas buvo pasirinktas neatsitiktinai, nes įgyvendinant metinio veiklos plano užduotį  ,,Įtraukti socialinius partnerius, plėtojant mokinių socialinių kompetencijų ir vertybinių nuotatų ugdymą“,  buvo vykdomas pilietiškumo ugdymo projektas ,,Atrask, Surink, Pažink - Prezidentą Antaną Smetoną“, kurio pristatymas vyko Prezidento Antano Smetonos muziejuje. Projektą koordinavo anglų kalbos mokytoja metodininkė Audra Uselienė.