Aktualijos

Dėl ugdymo proceso organizavimo

Informuojame, kad Švietimo ir mokslo ministerija (toliau - ŠMSM)  patvirtino, kad dėl viruso grėsmės, atsižvelgus į kitų šalių patirtį, nustatomos privalomos vaikų atostogos ir taip stabdomas ugdymo procesas š. m. kovo 13-27 d. Gavus pasirašytą ŠMSM įsakymą juo pasidalinsime.

Ruošiamasi  nuotolinio mokymosi proceso įgyvendinimui. Instrukcijas/rekomendacijas pateiksime artimiausiu metu. 

Matome ir suprantame, kad susiklosčiusi situacija yra nekasdienė ir neeilinė. Tai iššūkis mums visiems. Nuo mūsų visų drauge priklauso, kaip mes tai suvaldysime, ar panikuodami, ar ramiai priimdami šiai situacijai geriausius sprendimus. Todėl prašome Jūsų kantrybės ir ramybės.

Akcentuojame, kad  nuo pirmadienio yra dvi savaitės mokinių atostogų (vadovautis ŠMSM priimtu teisės aktu, pridedama), per kurias mokytojams rekomenduojame  pasiruošti nuotoliniam darbui su mokiniais (užduotys, konsultacijos, atsiskaitymai ir kt. būtini ugdymo procesui užtikrinti reikalingi darbai).

Taip pat kviečiame sekti informaciją Sveikatos apsaugos ministerijos svetainėje ir susipažinti su dažniausiai užduodamais klausimais dėl COVID-19 ir atsakymais į juos: http://sam.lrv.lt/lt/news/koronavirusas/duk-covid-19.

Skambinti į Nacionalinio visuomenės sveikatos centrą galima tel. Nr. (8 5) 212 4098.

Dalinamės aktualiomis nuorodomis dėl koronoviruso :

http://sveikas.vilnius.lt/

 




Ankstesni įrašai


DĖL NAUJOJO KORONAVIRUSO (COVID-19) ATVEJO APIBRĖŽIMO ATNAUJINIMO

Atsižvelgiant į besikeičiančią naujojo koronoviruso (SARS-CoV-2) sukeliamos užkečiamosios ligos (COVID-19) epidemiologinę situaciją bei tarptautinių organizacijų gaires, teikiame atnaujintą šalių sąrašą, kurios priskiriamos rizikingoms teritorijoms: Kinija, Šiaurės Italija – (Lombardijos, Veneto, Pjemonto ir Emilijos-Romanijos regionai), taip pat Honkongas, Iranas, Japonija, Pietų Korėja ir Singapūras.

2020-02-12 Priimtas naujas Vilniaus miesto savivaldybės tarybos sprendimas dėl mokinių maitinimo organizavimo

Priimtas naujas Vilniaus miesto savivaldybės tarybos sprendimas dėl mokinių maitinimo organizavimo

Mieli tėveliai,

 

Vilniaus darželis – mokykla ,,Dainorėliai“ kviečia į Kalėdinius renginius „Laimingų Šv. Kalėdų ir Metų Naujų“

2019-11-27 "Saulutės"grupės vaikai dalyvavo Vilniaus miesto ikimokyklinio ugdymo įstaigų klasikinės muzikos festivalyje „Klausome, grojame, žaidžiame ir šokame klasiką