Projektinė veikla

SPALVOTI KALĖDŲ MEDUOLIAI

Šventinė nuotaika jau įsisiūbavusi į miestą skverbėsi ir į „Žiogelio“ grupę. Šventiškai nusiteikę ir pakylėti mažieji „Žiogelio“ šeimininkai nutarė sukurti stebuklingą spalvotų Kalėdų meduolių istoriją. Taip spalvotų Kalėdų meduolių istorija prasidėjo kiekvieno „Žiogelio“ herojaus šeimoje, kurioje pasiraitoję rankoves mamos ir tėčiai, kartu su savo vaikais kepė meduolius ir skubėjo į darželį, kur su draugais puošė juos, kūrė iš popieriaus, lipdė iš sūrios tešlos ir dalyvavo Respublikinio ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikų, tėvų ir mokytojų STEAM projekte  „Kalėdinis meduolis“, kurį organizavo Kėdainių r. Vilainių mokykla-darželis „Obelėlė“. Šio projekto tikslas: organizuoti vaikų patirtinį ugdymą(si) skatinant domėtis gamtos mokslu, inžinerija, menais, technologijomis ir matematika.




Ankstesni įrašai


„Žiogelio“ ir „Saulutės“ grupių ugdytiniai kūrė savo stebuklingus Kalėdinius nykštukus ir dalyvavo respublikinio ikimokyklinio, priešmokyklinio ugdymo įstaigų STEAM projekte – virtualioje parodoje „NYKŠTUKŲ KALĖDOS“. 

Mokytoja Almonė Rakauskienė inicijavo ir vykdė ilgalaikę meninę edukacinę veiklą  pagal N. Lapinskienės muzikinę pasaką „Turgaus šventė“.

Vilniaus darželio-mokyklos „Dainorėliai“ ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupėse spalio 29 dieną buvo minima moliūgų diena bei helovinas.

Vilniaus darželio – mokyklos ,,Dainorėliai“ bendruomenė 2021 metais vykdo metinį projektą „Smalsuolių pasaulis“. Vienas iš projekto veiklų tikslų – gamtinis pažinimas, gamtinės medžiagos rinkimas ir jos kūrybingas naudojimas kuriant koliažus, mozaikas.

2021 m. spalio 1 dieną „Dainorėliai“ tradiciškai paminėjo Tarptautinę muzikos dieną.