Projektinė veikla

SVEIKATIADA

Sveikai gyventi -  smagu!

Ugdant sveikos mitybos įgūdžius ir  pritaikant inovatyvius metodus,  „Žiogelio“ gr. ugdytiniai  dalyvavo  respublikinio „Sveikatiados“ projekto vienoje iš veiklų - „Mano mėgstamiausias užkandis!“. Vaikai maisto produktus rūšiavo ir parinkdami spalvas gamino „Sveikuolišką kokteilį“. Įvertindami savo veiklą, vaikai  paminėjo, kad šiandien -„Pati geriausia diena“, o skaniausias kokteilis- „Geltonas kaip saulė“.

Veiklai vaikus subūrė mokytoja Dalia kartu su  komandos narėmis Diana ir Ania.




Ankstesni įrašai


Siekiant plėtoti prioritetinę sveikatos saugojimo kompetenciją, d/m „Dainorėliai“ organizavo projekto ,,Smalsuolių pasaulis“ vieną iš veiklų - ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikų viktoriną ,,Noriu augti sveikas ir saugus“.

Kviečiame visus dalyvauti Vilniaus d/m „Dainorėliai“ organizuojamoje respublikinėje ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikų, mokytojų, bei tėvų (globėjų) virtualioje parodoje „Vaiko rankomis apjuoskime Lietuvą“.

„Saulutės“ ir „Žiogelio“ grupės ugdytiniai dalyvavo respublikinėje ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo įstaigų vaikų, tėvų ir pedagogų kūrybinių darbų parodoje „Mūsų šventinė eglutė“, kurią organizavo Kėdainių lopšelis–darželis ,,Vyturėlis”. 

„Žiogelio“ grupės ugdytiniai, kartu su savo šeimos nariais, kepė meduolius ir skubėjo į darželį, kur su draugais puošė juos, kūrė iš popieriaus, lipdė iš sūrios tešlos ir dalyvavo Respublikinio ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikų, tėvų ir mokytojų STEAM projekte  „Kalėdinis meduolis“, kurį organizavo Kėdainių r. Vilainių mokykla-darželis „Obelėlė“

„Žiogelio“ ir „Saulutės“ grupių ugdytiniai kūrė savo stebuklingus Kalėdinius nykštukus ir dalyvavo respublikinio ikimokyklinio, priešmokyklinio ugdymo įstaigų STEAM projekte – virtualioje parodoje „NYKŠTUKŲ KALĖDOS“.