Renginiai

Muzikinis spektaklis - ,,Prieskonių indo paslaptis"

Spalio 20 dieną mūsų mokyklos ir darželio vaikučius aplankė teatras „Avilys“. Vaikai dalyvavo muzikiniame spektaklyje ,,Prieskonių indo paslaptis".




Ankstesni įrašai


Dalyvavome respublikiniame kūrybiniame projekte „Rudens Mandala“. „Saulutės“ grupės auklėtojos (Marija Jurskienė, Edita Rusakova- Šlepikienė ) prieš dalyvavimą respublikiniame projekte vykdė projektą „Mano šeimos Mandala“. „Žiogelių“ grupės auklėtojos (Dalia Butkienė, Vilija Talačkienė) aktyviai įtraukė mažuosius vaikučius į kūrybos procesą. Kurdami mandalas vaikai aktyviai leido laiką lauke, plėtojo žodyną, praktiškai susipažino su rudens teikiamomis gėrybėmis.

Spalio 11 dieną dalyvavome Vilniaus lopšelio-darželio „Ozo“ 35-erių metų jubiliejuje. Jubiliatus sveikino ir kūrybiškus pasirodymus dovanojo „Drugelio“ grupė su auklėtoja Asta Aleksiene, meninio ugdymo mokytojai su mokiniais: Saulė Dirsienė, Rasa Sviderskienė, Almonė Rakauskienė, Fausta Kučinskienė, Irena Markauskienė.

„Drugelių“  grupės vaikai su auklėtojais Asta Aleksiene ir Andriumi Rasiuliu lankėsi Anykščių lopšelyje-darželyje „Spindulėlis“, kuriame vaikai sužaidė draugiškas futbolo varžybas. Po varžybų vaikai Anykščių regioninio parko lankytojų centre žiūrėjo animuotą medžiagą apie Anykščius. Galiausiai puikiai nusiteikę, vaikai aplankė Medžių lajų taką bei Puntuko akmenį.

Spalio 5 dieną „Varpelio“ grupės vaikai drauge su auklėtoja Kristina Draugelyte lankėsi Geležinkelių muziejuje, kuris įsikūręs Vilniaus geležinkelio stotyje. Vaikai buvo sužavėti ekspozicija, labai įdomiais gidės pasakojimais, džiaugėsi kelione traukinuku į Vilniaus oro uostą. Vaikai puikiai praleido laiką ir grįžo kupini puikių įspūdžių.

Tarptautinės Mokytojų dienos proga 4-tokai drauge su jų auklėtoja Lina Patašiene įstaigos vaikams ir pedagogams parengė daug įdomių veiklų ir pramogų.  Ketvirtokai paruošė gražų stendą pagerbdami ir šiltai prisimindami mokytojus, vedė pamokas kitiems mokiniams, kvietė pedagogus į aktyvias ir kūrybiškas veiklas. O galiausiai įteikė dovaną, parengtą drauge su klasės tėveliais – kvietė visus pedagogus drauge pabendrauti ir pabūti, pasivaišinant vaikų suruoštomis vaišėmis.