Renginiai

Šventinis Kovo 11-osios koncertas

Šauniai pasveikinome Lietuvą su gimtadieniu. Šventinio koncerto metu drauge su mokytojais vaikai dovanojo muzikinius kūrinius ir palinkėjimus Lietuvai, pristatė žinomus žmones, kuriais didžiuojasi. Visi renginio dalyviai vaišinosi skaniais šventiniais pyragais, kuriuos iškepė mūsų šaunios virėjos.




Ankstesni įrašai


Vaikai, susipažinę su Užgavėnių tradicijomis ir papročiais, džiugiai puošėsi kaukėmis ir laukė šventės. Šventės dieną drauge linksmai dainavome, žaidėme žaidimus, kviesdami pavasarį ir varydami žiemą iš kiemo. Užgavėnės - viena smagiausių ir vaikų laukiamiausių švenčių! 

Kovo 1-ąją "Dainorėlių" bendruomenė įsiliejo į smagų Kaziuko mugės šurmulį. Vaikai prekiavo skanumynais, savo kūrybos dirbiniais ir drąsiai ragino pirkti jų prekes, skaičiavo, siūlė mainytis, derėtis – šauniai atsiskleidė vaikų verslumas bei kūrybiškumas.

Lietuvos valstybės atkūrimo šventės metu  „Dainorėliuose“ skambėjo eilėraščiai, dainos, šokiai Lietuvai. Visą savaitę vyko pilietiškumo ir tautiškumo ugdymui skirtos veiklos, kurių metu buvo siekiama puoselėti tautinę savimonę, pilietiškumo ir patriotiškumo jausmą, pagarbą savo šaliai, tautai, kultūrai.

Sausio 25 dieną linksmai ir kūrybiškai atšventėme Vilniaus 696-tąjį gimtadienį. Dainavome, grojome, šokome, kūrėme sveikinimus ir palinkėjimus Vilniaus miestui ir net iškepėme nuostabų tortą.

Šventiniu laikotarpiu „Dainorėliuose“ vaikai dalyvavo pažintinėse edukacinėse veiklose ir smagiose muzikiniuose koncertuose. Kviečiame susipažinti su renginių akimirkomis (pildoma).