Renginiai

MOKSLO METŲ PRADŽIA SU PEPE ILGAKOJINE IR KARLSONU

Rugsėjo 2 dieną Astridos Lindgren knygų personažai Pepė Ilgakojinė ir Karlsonas atvyko į ,,Dainorėlių“ darželį su lagaminu, kuriame buvo įvairių užduočių. Karlsonas ir Pepė kartu su darželio vaikais mokėsi bei atliko užduotis. Svečiai visus išmokė šokti bendrą šokį ir patirti judėjimo džiaugsmą. Fizinio ugdymo pamokėlėje vaikučiams teko pasitelkti ne tik aktyvumą, bet ir kūrybiškumą: reikėjo sukurti savo sportinį judesį.

     Smagu buvo pabendrauti su Pepe Ilgakojine ir jos draugu Karlsonu!




Ankstesni įrašai


Mūsų mokyklos 2-4 klasių mokinukai laukdami Šv. Kaledų savo klases papuošė gražiomis prakartėlėmis. Visas figūrėles darė savo rankomis, reikėjo daug kantrybės, žinių, menininko polėkio ir vaikiško nuoširdumo. 

Ikimokyklinio ugdymo vaikučiai ,,Saulutės" gr., ,,Varpelio" gr., ,,Drugelio“ gr. ir priešmokyklinė  ,,Žiogelio“ gr. šventė Žibintų šventę. 

M. Mažvydo bibliotekoje, pradedančioje įgyvendinti tarptautine patirtimi paremtą ankstyvojo skaitymo skatinimo projektą „Knygų startas“, kurio globėja yra pirmoji šalies ponia.

Mokytojos Rūta Vyšniauskienė ir Edita Rusakova-Šlepikienė drauge su priešmokyklinės grupės ugdytiniais dalyvavo “Ozo” lopšelio–darželio šventinėje vakaronėje „Saulė ant elnio ragų“. Renginio metu vaikai prisiminė lietuvių liaudies tradicijas, dainavo lietuvių liaudies dainas, žaidė įvairius meninius žaidimus. Edukacinės išvykos metu, puoselėdami lietuvių liaudies tradicijas, priešmokyklinukai plėtojo meninės raiškos kompetencijas ir etninės kultūros sklaidą.

Pirmosiomis spalio dienomis Vilniaus darželyje-mokykloje,, Dainorėliai" vyko Muzikų diena. Vaikai kartu su meninio ugdymo pedagogais dovanojo bendruomenei gražų muzikinį koncertą