Renginiai

LIETUVOS VALSTYBĖS ATKŪRIMO ŠVENTĖ

Lietuvos valstybės atkūrimo šventės metu  „Dainorėliuose“ skambėjo eilėraščiai, dainos, šokiai. Visą savaitę vyko veiklos  pilietiškumui, pagarbos savo šaliai, tautai, kultūrai puoselėti.

 

 




Ankstesni įrašai


Šiandien labai laukta diena - 2023 m. - sausio 25 –oji -mano gimtojo miesto gimtadienis. Jam -700 metų. Kurdami eilėraščius, fotografijas, piešinius ir parodas tokiam įspūdingam gimtadieniui, mes ruošiamės iš anksto, ieškojom ir mokėmės dainų apie Vilnių, kūrėm spektaklius apie Vilniaus legendą. 

Laukdami  šv. Kalėdų, „Dainorėlių“ vaikai su menų mokytojomis pakvietė į individualaus grojimo muzikiniais instrumentais koncertus. Fleitomis, smuikeliais ir pianinu , su draugu ar su mokytoja pagrojo įvairių kūrinėlių, skirtų nuo 5 iki 11 metų  vaikams. Tėveliai pasidžiaugė ūgtelėjusiais savo vaikų pasiekimais.

Šurmuliavusios Kalėdinės šventės darželyje – mokykloje „Dainorėliai“ visus džiugino vaikų vaidinimais, dainavimu, grojimu ir šokiais, o Kalėdų senelis linksmino ir nuotaikingai su savo  pagalbininke „eglute“ suteikė daug emocijų, džiugesio ne tik vaikams, bet ir tėveliams. Linkime, kad visų sukurta   kalėdinė nuotaika ilgai pasiliktų mumyse.

Vakaronėje „Kaip duonelė atsiranda“ smagiai pasibuvo priešmokyklinio ugdymo „Varpelio“ grupės ugdytiniai  ir jų tėveliai.

Gruodžio 13 d. ,,Dainorėlių" mokykloje  tradicija -  ,,Šv. Liucijos - Šviesos diena“, pradėjo  Kalėdų laukimo, gerumo ir šviesos atėjimo kelią.