3 KLASĖS MOKINIŲ TĖVŲ KALĖDINIAI SKAITINIAI

3 KLASĖS MOKINIŲ TĖVŲ KALĖDINIAI SKAITINIAI

Gruodžio 21 dieną, siekiant mokinių, tėvų ir mokytojų tarpusavio bendradarbiavimo bei lyderystės stiprinimo, 3 klasėje vyko kalėdiniai skaitiniai. Tėvai kvietė vaikus pasiklausyti kūrinių „Mergaitė su degtukais“, „Keistas debesėlis“, „Pinokis“. Mokiniai su tėveliais diskutavo ir dalijosi įžvalgomis apie kūrinius.




Ankstesni įrašai


Vaikų idėja - patiems pasigaminti Kalėdinį namelį, „Varpelio“ grupėje  buvo įgyvendinta. Vaikai padedami mokytojos Kristinos Draugelytės išpuošė ir sustatė namelio sienas patys. Buvo labai smagu gaminti ir dar skaniau valgyti.

Gruodžio 17 d. Vilniaus darželio-mokyklos „Dainorėliai“ priešmokyklinė „Drugelių“ grupė kartu su mokytoja Marija Jurskiene vyko į Lietuvos Nacionalinę Martyno Mažvydo biblioteką ir dalyvavo jų organizuojamoje skaitymo skatinimo programos akcijoje „Tėčiai skaito vaikams“. 

 Sulaukę gruodžio mėnesio, „Saulutės“ grupės vaikai katu su mokytoja Karolina Kudriavcevaite svarstė, kodėl reikia paukšteliams pagalbos žiemą ir kaip žmonės gali jiems padėti. 

Lapkričio  12 d. „Saulutės“, „Žiogelio“ ir „Varpelio“ grupės vaikai aplankė „Raganiukės“ teatrą.  Vaikai žūrėjo legendinį spektaklį – žaidimą anglų pasakos motyvais apie tris paršiukus Nifnifą, Nufnufą, Nafnafą ir klastūną vilką. 

Lapkritį „Debesėlių“ grupė spektakliu paminėjo Šv. Martyno - žibintų dieną. Vaikai vaidino, piešė žibintus, taip tobulindami savo kūrybiškumo gebėjimus.