ŠV. AGOTOS DIENA

ŠV. AGOTOS DIENA

Siekiant paminėti Šv. Agotos dieną, bendradarbiaudami „Saulutės“ ir „Drugelių“ grupių ugdytiniai kartu su mokytojomis Karolina  ir Marija įvykdė STEAM veiklą - „Duonelės kelias“ . Gavę pasiūlymą ką nors išsikepti patiems, vaikai sutarė išsikepti bandelių, kuriomis džiaugėsi, kad gerai pavyko-vaišino ne tik draugus, bet ir  „Dainorėlių“ d/m bendruomenės narius.




Ankstesni įrašai


Sausio 25 d. visa darželio-mokyklos „Dainorėliai“ bendruomenė šventė 699-ąjį mūsų mylimo Vilniaus miesto gimtadienį.

Sausio 6 d. „Saulutės“ ir „Žiogelio“ grupėse buvo paminėta Trijų Karalių šventė. Mokytojos Karolina Kudriavcevaitė ir Dalia Butkienė, puoselėdamos pasidalytąją lyderystę, bendradarbiavo ir suorganizavo lėlių teatrą, kurio metu ugdytinius aplankė Trys karaliai. 

Siekiant plėtoti partnerystę su Lietuvos nacionaline Martyno Mažvydo biblioteka, gruodžio 30 d. ir sausio 4 d. „Varpelio“, „Saulutės“, „Drugelių“ grupių vaikai kartu su savo mokytojomis ir padėjėjomis buvo pakviesti apsilankyti šioje bibliotekoje. Ugdytiniai stebėjo Vaikų lėlių teatro studijos „Berniuko Žirniuko vaikų teatras“ edukacinį spektaklį „Rudenėlio, kaip nebūta“.

Vadovaujantis 2022 m. sausio 1 d. įsigaliosiančio Lietuvos Respublikos korupcijos prevencijos įstatymo 17 straipsnio 5 dalimi, asmenį  skiriant į pareigas yra privaloma patvirtinti sąrašą pareigybių, dėl kurių teikiamas prašymas Specialiųjų tyrimų tarnybai pateikti informaciją.

Gruodžio 21 dieną, siekiant mokinių, tėvų ir mokytojų tarpusavio bendradarbiavimo bei lyderystės stiprinimo, 3 klasėje vyko kalėdiniai skaitiniai. Tėvai kvietė vaikus pasiklausyti kūrinių „Mergaitė su degtukais“, „Keistas debesėlis“, „Pinokis“. Mokiniai su tėveliais diskutavo ir dalijosi įžvalgomis apie kūrinius.