REKOMENDACIJOS DĖL IKIMOKYKLINUKŲ POILSIO ORGANIZAVIMO

REKOMENDACIJOS DĖL IKIMOKYKLINUKŲ POILSIO ORGANIZAVIMO




Ankstesni įrašai


Gerb. Tėveliai/ globėjai,

Stebint išaugusį vaikų sergamumą skarlatina, dalinamės informaciniu pranešimu, kuris padės identifikuoti ligos simptomus. Taip pat pateikiamos profilaktikos priemonės ir rekomendacijos, kurios padės išvengti šios ligos. Likite sveiki!

Pirmokai pasaulio pažinimo pamokos metu atliko laboratorinius darbus ,,Ledo papuošalai" ir „Snaigės“. 

Būti istorinio fakto, Vilniaus 700 metų jubiliejaus liudininkais  yra labai svarbu kiekvienam žmogui, o būti vilniečiu ir švęsti savo gimtojo miesto gimtadienį dar svarbiau. Švęsti, tai švęsti: su dainomis, šokiais, ,,spektakliukais“, raiškiojo skaitymo konkursu, eilėraštukų kūrimu ir dar pačiomis žaismingiausiomis, įdomiausiomis, linksmiausiomis kahoot viktorinomis.Taip sausio 25-ąją ir 26-ąją dienas praleido mūsų darželio – mokyklos antrų - ketvirtų klasių mokiniai kartu su anglų kalbos mokytoja Audra Useliene.

Puoselėti  lietuvių liaudies  tradicijas yra viena iš „Dainorėlių“ d/m vertybių. Todėl mokytoja Almonė Rakauskienė, ypač profesionali šioje srityje, Ir mokiniai pasveikino Vilnių gimtadienio proga (iš)dainuodami dainą Vilniui konkurse. Sveikiname apdovanotuosius diplomu.