Aktualijos

Dėmesio! Prasidėjo registracija į pirmą klasę

Gerbiami būsimų pirmokų ir keičiančių mokyklą antrokų – ketvirtokų tėveliai,

Kaip žinia, nuo rytdienos, kovo 1 d. (9 val.) pradeda veikti registracijos į mokyklas el. sistema. Labai prašome atidžiai susipažinti su priėmimo tvarka. Prisijungti  prie sistemos ir užsipildyti prašymą galima namuose ar kitoje vietoje, kur yra prieiga prie interneto. Užpildyti prašymą sistemoje  turite galimybę ir mūsų įstaigoje: raštinėje, pavaduotojos ugdymui kabinete.

Mūsų įstaigoje yra skeneris, papildomiems dokumentams nuskenuoti.  Papildomus dokumentus prisegti galima bet kada, nebūtinai registracijos metu.

Primename, kad registracija galima susikūrus paskyrą www.vilnius.lt, arba jungiantis tiesiogiai per elektroninę bankininkystę arba kitą elektroninės atpažinties priemonę. Prie sistemos jungiasi tik tėvai, o mes, jei reikia, tik konsultuojame ir padedame.

Prisijungimas prie sistemos ir visą informaciją apie priėmimą į mokyklas rasite www.vilnius.lt/mokykla  

Čia rasite ir mokyklų žemėlapį, ir tvarką, ir atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimus (DUK), kuriuos nuolat pildysime. Prašome susipažinti!

Prašome susipažinti su instrukcija, kaip užpildyti prašymą  https://darzelis.vilnius.lt/new/subsystems/darzeliai/files/mokyklos_project.mp4

Aktualus straipsnis apie registraciją Rytoj pradedama elektroninė registracija į Vilniaus mokyklas

Kilus klausimams ar neaiškumams dėl prašymo pildymo rašykite  mokyklos@vilnius.lt, skambinkite tel. 1664




Ankstesni įrašai


Ketvirtadienį (kovo 2 d.) 13.30 val. įvyks susitikimas su rašytoja Aldute Vakare. Bus pristatomos knygos ,,Ar žinai, kaip gera būti Geram?" ir ,,Kartais Angelas pasirodo”. Kviečiame bendruomenės narius atvykti į susitikimą su rašytoja.

Priešmokyklinės „Žiogelio“ grupės vaikučiai lankėsi Saugaus eismo mokykloje. Vaikai smagiai praleido laiką, prisimindami saugaus eismo taisykles.

Susitikome su doc. dr. Sigita Burvyte. Dalyvavome diskusijoje ir knygos pristatyme ,,Tėvai vaikams - vaikai tėvams. Atsakinga tėvystė."
Džiaugiamės bendradarbiaudami su įstaigos vaikučių tėveliais. Dėkojame dr. Gintarui Kalinauskui, kuris suorganizavo edukacinę pramogą - „Vyriškumo mokyklėlė “ - 3 - 4 klasių berniukam...
Skatiname vaikų kūrybiškumo raišką per kūrybą. 3 klasės mokiniai atliko pasakos inscenizaciją ,,Akmenų sriuba“ (trečios klasės mokytoja Lina Patašienė) priešmokyklinukams. Tuo tarpu a...