Aktualijos

Dainorėliai – Vilniaus miesto Matematikos olimpiadoje

Džiaugiamės, kad mūsų pradinių klasių mokiniai šauniai pasirodė 2017 metų Vilniaus miesto 2-4 klasių mokinių matematikos olimpiadoje. Olimpiadoje dalyvavo:

  • Saulė Želnytė (2kl.), mokytoja Renata Viržintienė
  • Barbora Aukštuolytė (3kl.), mokytoja Lina Patašienė
  • Aistė Jaskelevičiūtė (4kl.), mokytoja Alvyda Bernotė.

Dėkojame dalyvavusiems mokiniams ir jų mokytojoms.

 




Ankstesni įrašai


Nuoširdžiai dėkojame už Jūsų paramą, kurią skyrėte, pervesdami 2 proc. gyventojų pajamų mokesčio 2016 metais į paramos – labdaros fondą „Dainorėlių vaikai”. Kviečiame ir šiemet Vilniaus darželiui/mokyklai Dainorėliai” skirti iki 2 proc. GPM. Gautą paramą planuojame skirsime ugdymo aplinkų darželio grupėse turtinimui, mokinių, pedagogų ir tėvų iniciatyvoms įgyvendinti, individualiai vaiko pažangai skatinti. 

4 klasės mokiniai - Emilis Skrolis, Algirdas Karalius, Gajus Viškelis, Paulius Mockus ir Kotryna Brežinskaitė - dalyvavo kasmetinėje Vilniaus miesto anglų kalbos III-IV klasių mokinių viktorinoje "English is fun" ir užėmė I-ąją vietą. Džiaugiamės ketvirtos klasės mokinių pasiekimu.

Vasario 24 dieną darželyje svečiavosi Sigitas Poškus -  lietuvių poetas, prozininkas, kuris dar yra ir Elžbietos Poškutės dėdė.

Gerbiami būsimų pirmokų ir keičiančių mokyklą antrokų – ketvirtokų tėveliai,

Kaip žinia, nuo rytdienos, kovo 1 d. (9 val.) pradeda veikti registracijos į mokyklas el. sistema. Labai prašome atidžiai susipažinti su priėmimo tvarka.

Ketvirtadienį (kovo 2 d.) 13.30 val. įvyks susitikimas su rašytoja Aldute Vakare. Bus pristatomos knygos ,,Ar žinai, kaip gera būti Geram?" ir ,,Kartais Angelas pasirodo”. Kviečiame bendruomenės narius atvykti į susitikimą su rašytoja.