Aktualijos

Tėvelių pasakojimai vaikams

Spalio 11 dieną „Varpelio“ grupės (auklėtojos Kristina Draugelytė, Lionė Beganskienė) vaikučius aplankė Beatos mamytė. Ji vaikams sekė pamokančias istorijas, kurių metu vaikai sužinojo, kad kiekvienas daiktas gali pavirsti kuo tik nori. Taip pat vaikai susipažino su gyvūnais ir sužinojo, kokios jų kūno dalys padeda jiems išgyventi. Vaikai liko labai patenkinti, tiek istorijų turiniu, tiek pačios pasakotojos gebėjimu išraiškingai perteikti istoriją - šios smagios istorijos buvo pasakojamos su vaidybos elementais.




Ankstesni įrašai


„Sveikatiada“ - tai ilgalaikė sveikos gyvensenos ugdymo programa, kuri suteikia vaikams žinių ir praktinių įgūdžių apie sveikatą, mitybą ir fizinį aktyvumą. Organizuosime įdomius ir patrauklius renginius, kurių metu vaikai plės savo žinias ir supratimą sveikos mitybos ir fizinio aktyvumo srityse. Veiklose dalyvaus ne vien vaikai, bet ir mūsų pedagogai bei kiti darbuotojai.

Ūlos mamytė nunėrė mažus žmogeliukus, kuriuos padovanojo „Varpelio“ grupės vaikams. O vaikai šiems žmogeliukams pagamino gražius namelius. Nuo tada šie žmogeliukai, simbolizuojantys pačius vaikus, apsigyveno „Varpelio“ grupėje. Susipažinkite su puikios veiklos nuotraukomis.

Rugsėjo 20 d. mūsų mokyklos ir darželio vaikai dalyvavo edukacinėje pamokoje– koncerte „Per Vilniaus miestelį“. Vaikai išgirdo smagų pasakojimą apie Vilniaus miesto legendas, klausėsi ir dainavo smagias dainas, minė mįsles, susipažino su muzikos instrumentais.

Džiaugiamės pranešti, kad startavo nacionalinis matematikos konkursas - Matematikos Ekspertas. Šiemet šiame konkurse dalyvauja mūsų 3 klasės mokiniai (mokytoja Renata Viržintienė) ir 4 klasės mokiniai (mokytoja Lina Patašienė). Konkurso metu siekiama įkvėpti vaikus mokytis matematikos ir paskatinti skaitmeninių medžiagų naudojimą pradinėse mokyklose.

Šįmet sostinės savivaldybė darželiams finansavimą padidino 4,4 mln. eurų. Iš viso skirta po 68 eurus vienam vaikui: po 5 eurus patalynei atnaujinti, po 45 eurus – kanceliarijai, ūkinėms, higienos prekėms, po 18 eurų kitoms būtinoms išlaidoms, todėl jokių privalomų rinkliavų nėra. Iš vaikų tėvelių paramą priimame tik jų asmeniniu noru ir iniciatyva.