Aktualijos

Lietuvos 100-metis ir Dainorėliai

Kūrybiškai minėdami Lietuvos valstybingumo atkūrimo 100-metį, drauge kuriame nuotaikingą ir prasmingą projektą. Kviečiame susipažinti su puikiomis auklėtojų ir vaikų veiklomis, kurias vizualizavo dailės mokytoja Inga Dambrauskienė (projektas tęsiasi, bus pildoma).




Ankstesni įrašai


Vilniaus mieste sergamumas gripu ir viršutinių kvėpavimo takų infekcijomis viršijo epidemijos slenkstį. Mūsų darželyje-mokykloje sergamumas šiuo metu yra 15 procentų, todėl ugdymo proceso nestabdysime ir tęsime ugdymą. Kviečiame susipažinti su aktualia informacija.

Šią savaitę mus aplankė mūsų 2 klasės mokinės Anikės (mokytoja Asta Pūslienė) tėtis - pasaulyje žinomas krepšininkas Žygimantas Jonušas. Kalbėdamas apie karjerą, jis vaikams pasakojo apie tai, kaip svarbu aktyviai veikti, kelti uždavinius ir drąsiai siekti užsibrėžto tikslo. Susitikimo metu 4 klasės mokiniai (mokytoja Lina Patašienė) pristatė savo kurtą video filmą, kuriame pasakojo apie tai, kaip reikia sėkmingai mokytis ir ruošti namų darbus.

Be galo didžiuojamės savo trečios klasės mokiniu Jokūbu Kavaliausku, kuris Lietuvos mastu demonstruoja savo talentą groti. 2017 metais Jokūbas tapo Lietuvoje vertinamų konkursų laureatu: XIII Nacionaliniame Jono Švedo konkurse ir VI respublikiniame meninės raiškos mokinių konkurse ,,Iš močiutės skrynios“ užėmė I-ąją vietą.

Sausio 25 dieną linksmai ir kūrybiškai atšventėme Vilniaus 695-tąjį gimtadienį. Šią dieną apdovanojome Vilniaus miesto meninio skaitymo konkurso dalyvius „Ir knyga mus augina“. Pirmąsias pamokas ir veiklas skyrę Gedimino laiško skaitymui ir Vilniaus istorijai, smagiai dalinomės bendruomenėje Vilniaus savivaldybės dovanotus lipdukus.

Dainorėliuose daug dėmesio skiriame vaikų aktyvumo skatinimui įstaigos kieme, sveikatos stiprinimo uždavinį įgyvendindami drauge su „Sveikatiados“ programa. Susipažinkite su keliomis šauniomis mūsų pedagogų veiklomis. 3 klasės mokiniai (mokytoja Renata Viržintienė) smagiai sportavo per kūno kultūros pamoką, o „Žiogelių” grupės vaikai (auklėtoja Dalia Butkienė) susipažino su komandiniais žaidimais