Projektinė veikla

KVIETIMAS DALYVAUTI PROJEKTE „VAIKO RANKOMIS APJUOSKIME LIETUVĄ“

Kviečiame visus dalyvauti Vilniaus d/m „Dainorėliai“ organizuojamoje respublikinėje ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikų, mokytojų, bei tėvų (globėjų) virtualioje parodoje „Vaiko rankomis apjuoskime Lietuvą“, kuri skirta dalyvių skatinimui domėtis lietuvių menininkų, vaizduojančių Lietuvą, kūryba bei jos atvaizdavimu savo kūrybiniuose darbuose. Projektu minėsime Lietuvos gynėjų, Lietuvos valstybės atkūrimo, Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienas ir taip skatinsime vaikų pilietiškumo ugdymą(si). Prašome įstaigoje nupieštus piešinius (skaičius – neribojamas) suklijuoti į bendrą juostą, išmatuoti bendrą juostos ilgį, siekiant rekordo.

Piešinių juostos fotografijas mokytojai talpina į uždarą facebook grupę https://www.facebook.com/groups/288349280002724/ arba siunčia el. paštu dainoreliai.projektai@gmail.com iki 2022 m. kovo 14 d.

Projekto nuostatai




Ankstesni įrašai


„Saulutės“ ir „Žiogelio“ grupės ugdytiniai dalyvavo respublikinėje ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo įstaigų vaikų, tėvų ir pedagogų kūrybinių darbų parodoje „Mūsų šventinė eglutė“, kurią organizavo Kėdainių lopšelis–darželis ,,Vyturėlis”. 

„Žiogelio“ grupės ugdytiniai, kartu su savo šeimos nariais, kepė meduolius ir skubėjo į darželį, kur su draugais puošė juos, kūrė iš popieriaus, lipdė iš sūrios tešlos ir dalyvavo Respublikinio ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikų, tėvų ir mokytojų STEAM projekte  „Kalėdinis meduolis“, kurį organizavo Kėdainių r. Vilainių mokykla-darželis „Obelėlė“

„Žiogelio“ ir „Saulutės“ grupių ugdytiniai kūrė savo stebuklingus Kalėdinius nykštukus ir dalyvavo respublikinio ikimokyklinio, priešmokyklinio ugdymo įstaigų STEAM projekte – virtualioje parodoje „NYKŠTUKŲ KALĖDOS“. 

Mokytoja Almonė Rakauskienė inicijavo ir vykdė ilgalaikę meninę edukacinę veiklą  pagal N. Lapinskienės muzikinę pasaką „Turgaus šventė“.

Vilniaus darželio-mokyklos „Dainorėliai“ ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupėse spalio 29 dieną buvo minima moliūgų diena bei helovinas.