Renginiai

Priešmokyklinukų išleistuvės 2018 m.

Gegužės 30 dieną įvyko priešmokyklinių grupių „Drugelių“ ir „Debesėlių“ išleistuvės. Vaikai, drauge su auklėtojais, Andriumi, Asta, Dale ir Zita, bendruomenei padovanojo nuostabius muzikinius pasirodymus. Vaikai giedojo himną ir drauge su tėveliais nuoširdžiai dėkojo už puikius metus, praleistus „Dainorėliuose“.




Ankstesni įrašai


Įgyvendindami Lietuvos Respublikos Nepriklausomybės 100-mečio paminėjimo renginių ciklą, vykdėme projektą ‚,Keliaukime laiku“. Pradinių klasių moksleiviai kartu su mokytojomis Marija ir Audra Useliene vyko į pažintinę kelionę į Užulėnio kaimą, Ukmergės rajone.

„Saulutės“ ir „Varpelio“ grupės lankėsi Nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje ir ansamblyje „Lietuva“. Ansamblyje vaikai smagiai įsijungė į edukacinę programą „Gedimino laiškas“. Bibliotekos meno erdvėje vaikai stebėjo „Puna Kuca“ (Kroatija) teatro spektaklį „Garsų miškas“. Spektaklio metu vaikai drauge su aktoriais nuotaikingai susipažino su garsu, ritmu, tempu ir melodija.

Bendruomeniškai tvarkėme kiemą, sodinome augalus, atnaujinome žaliąsias erdves, kurios puikiai pasitarnaus gamtos pažinimo plėtotei ir projektinei veiklai. Dėkojame visiems – vaikams, tėveliams ir įstaigos bendruomenei – prisidėjusiems prie aplinkos gražinimo.

Mūsų įstaigos mokiniai drauge su mokytojais šauniai pasirodė II-ajame respublikiniame muzikos festivalyje- konkurse „Skambėk pavasarėli”, kuris vyko Balsių progimnazijoje. Džiaugiamės visų mokinių pasirodymais ir kviečiame pasidžiaugti drauge su nugalėtojais.

Mūsų mokiniai su mokytojomis Saule Dirsiene ir Almone Rakauskiene pasirodė LEU tarptautinės konferencijos „Pasaulis vaikui“ atidaryme. Šioje konferencijoje pranešimą skaitė mūsų mokytoja, LEU dėstytoja Daiva Žitkevičienė.