Renginiai

ŠEŠĖLIŲ TEATRAS

Gruodžio 22 dieną Vilniaus darželio – mokyklos ,,Dainorėliai“ lauko erdvėje vyko šešėlių teatro spektaklis  „Samtelio pasaka“. Spektaklį, stiprindami pasidalytąją lyderystę, bendradarbiavimą, kūrė pradinių klasių mokytoja Lina kartu su mokiniais ir ikimokyklinio, priešmokyklinio ugdymo mokytojomis. Pasakos personažus įkūnijo ketvirtokų rankų darbo šešėlių teatro lėlės, kurias kurdami mokiniai stiprino smulkiąją motoriką, tobulino meninę kompetenciją. Spektaklį stebėjo ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo vaikai bei jų tėveliai. Pagrindinė spektaklio tema -  įsijautimas į kito nelaimes, rūpestis kitais, empatija. Vaikų darželio ugdytiniai kartu su tėveliais prisidėjo prie jaukios, kūrybiškos, meninės aplinkos kūrimo savo rankų darbo žibintais bei dainomis.    




Ankstesni įrašai


Gruodžio 21 - 22 d. darželyje-mokykloje vyko Kalėdinė šventė. 

Vieną tamsų rūškanotą trečiadienio rytą uždegti vaikų žibintai rodė kelią į salę, kur visi 1-4 klasių mokinukai, viena klasė po kitos, žiūrėjo šešėlių teatro spektakliuką apie Berniuką ir Dievo dovanotą širdelę, giedojo giesmeles ir trumpai susimąstė apie advento ir  šventų Kalėdų prasmę.

Lietuvos Nacionalinis operos ir baleto teatras rugsėjo 14 d., 15 val. pakvietė 4 klasės mokinius  į tokį renginį:

Rugsėjo 2 dieną Astridos Lindgren knygų personažai Pepė Ilgakojinė ir Karlsonas atvyko į ,,Dainorėlių“ darželį su lagaminu, kuriame buvo įvairių užduočių.

Mūsų mokyklos 2-4 klasių mokinukai laukdami Šv. Kaledų savo klases papuošė gražiomis prakartėlėmis. Visas figūrėles darė savo rankomis, reikėjo daug kantrybės, žinių, menininko polėkio ir vaikiško nuoširdumo.