„DAINORĖLIŲ“ PRIEŠMOKYKLINUKAI LIETUVOS BANKO PINIGŲ MUZIEJUJE

„DAINORĖLIŲ“ PRIEŠMOKYKLINUKAI LIETUVOS BANKO PINIGŲ MUZIEJUJE

Vasario 23 dieną „Saulutės“ grupės priešmokyklinukai lankėsi Lietuvos banko Pinigų muziejuje ir tobulino savo finansinį raštingumą. Edukacijos metu vaikams žaismingai ir linksmai buvo pasakojama kas yra pinigai, iš kur jie atsirado ir kokie pinigai buvo senovėje. Vaikai ne tik klausėsi įdomių istorijų apie pinigus, bet ir patys galėjo nusikalti savo pinigėlį, pasisverti ir sužinoti, kiek jie būtų verti, jei būtų pagaminti iš aukso, išbandė virtualios realybės akinius. 




Ankstesni įrašai


Pirmos klasės mokiniai dalyvavo ekskursijoje po Nacionalinio operos ir baleto teatro užkulisius. Jie turėjo galimybę susipažinti su teatro statybos istorija. Visiems įspūdį padarė didžioji teatro scena, dailininkų-scenografų  dirbtuvės.

Mūsų mokykloje vyravo susikaupimas ir rimtis, nes visi drauge jungėmės prie pilietinės iniciatyvos ir minėjome Sausio 13-ąją. Pirmosios pamokos metu visi prisiminė ir pagerbė žuvusius už Lietuvos laisvę, nukentėjusius nuo sovietų agresijos ir Laisvės gynėjus. Šios įsimintinos dienos įvykiai atsiskleidė ir vaikų kūrybiniuose žaidimuose.