Projektai

ILGALAIKIS PROJEKTAS „BENDRADARBIAUJANČIOS KLASĖS“

 

 Tęsdami ilgalaikį ,,Bendradarbiaujančios klasės“ projektą,  kovo 13 dieną d/m ,,Dainorėliai“ 4 klasės ir VKGP centro skyriaus 4  klasių mokiniai kartu su mokytojais Asta, Audra, Kipru, Andželika vykdė veiklą ,,Klestėk, Lietuva“. Integruota pamoka, skirta kovo 11 Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienai paminėti vyko Nepriklausomybės aikštėje. Mokiniai dirbo komandomis ir atliko jiems paskirtas STREAM metodikos užduotis apie Lietuvos Nepriklausymbės atkūrimą.

Keletas  mokinių įspūdžių iš šios veiklos: ,,Man labai patiko ši pamoka, nes klausimai buvo įdomūs ir galėjome naudotis telefonais. Ir buvo smagu dirbti ne vienai, o komandoje“ ( Liepa), ,,Man patiko, kad galėjome dirbti su kitos mokyklos mokiniais“ ( Jurgis), ,,Norėčiau, kad tokių pamokų būtų daugiau“ ( Adomas), ,,Man buvo labai smagu dirbti komandoje, sutikau naujų draugų. Vėliau mane ir dar du vaikus pakvietė padėti gėles prie paminklo ( Beatričė 4g).




Ankstesni įrašai


2024 metais anglų kalbos pamokos ketvirtos klasės mokiams vyksta ,,3 D formatu“. Mokiniai kartu su anglų kalbos mokytojais Audra ir Kipru bei pradinių klasių mokytojomis Asta Š., Živile, Asta vykdo ilgalaikį projektą „Bendradarbiaujančios klasės“.

Ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikai dalyvavo projekte „Rieda rudenėlio linksmybių karieta".

2023 metų gegužės 17 dieną Vilniaus apskrities A. Mickevičiaus viešojoje bibliotekoje vyko Muzikinis edukacinis projektas „Mokinys ir mokytojas“. Šiame projekte dalyvavo Vilniaus darželio-mokyklos „Dainorėliai“ mokytojos ekspertės D. Žitkevičienės 6 metų ugdytiniai, I-IV klasių mokiniai bei Vytauto Didžiojo universiteto Švietimo akademijos Muzikos pedagogikos I-III kurso studentai.

Balandžio 24-28 dienomis, siekiant paminėti pasaulinę Žemės dieną, darželyje – mokykloje „Dainorėliai“ buvo vykdomas projektas „MES VISI – ŽEMĖS DRAUGAI“.

„Dainorėlių“ d/m 3-6 metų ugdytiniai ir jų mokytojos netradiciškai šventė Motinos dieną. Dalyvavo tarptautiniame vaikų meno projekte „Mamos skrybėlaitė“, kurį organizavo Kauno menų darželis „Etiudas“.