Aktualijos

TOLERANCIJOS DIENA

Šiandien minima TARPTAUTINĖ TOLERANCIJOS DIENA. 2022 metų Tolerancijos dienos idėja – Tolerancijos namas. Iniciatoriai kviečia su vaikais pakalbėti apie savo artimiausią aplinką, ten, kur gyvename - apie savo ir kitų namus. Šių metų Tolerancijos dienos ženklas namas – skirtas aptarti tai, jog žmonės gyvena visuomenėje, kaip daugiabutyje name, kuriame kaimynai skirtingi, bet tai netrukdo žmonėms bendrauti, gyventi kaimynystėje. Tačiau kartais žmonių skirtingumas sukelia kitiems pyktį, tad per siūlomą Tolerancijos namo simbolį kviečiama diskutuoti apie skirtingus požiūrius, situacijas iš šių dienų aktualijų bei pavyzdžių iš istorijos.




Ankstesni įrašai


Dėkojame mokinėms Luknei Kačonaitei, Martai Busilaitei, Liepai Pažusytei, dalyvavusioms Vilniaus miesto 2-4 klasių mokinių dailyraščio konkurse „Atrask rašto paslaptį“.

Spalio 24 ir 25 dienomis ugdytinės Gytės tėtis  pakvietė „Saulutės“ ir „Varpelio“ grupės vaikus į įmonę „Tukada Tech“ supažindinti vaikus su transporto priemonių įrengimo darbu. Vaikams buvo pristatyti naujai įrengti policijos automobiliai. 

Rugsėjo mėnesį 1 ir 4 klasių mokiniai vyko į Panevėžio  Linų muziejų. 

SVEIKINAME I-ojo tarptautinio pianistų festivalio dalyvius:

Saulutę Bartkutę (IV klasė), Ugnių Mankauską (priešmokyklinė grupė), Tomą Tautkų (III klasė), Gabrielių Nakutį (III klasė). Tarptautinis pianistų festivalis vyko Adnan Menderes universiteto Kongresų salėje (Aydin mieste, Turkijoje). Mažuosius pianistus tarptautiniam festivaliui parengė mokytoja ekspertė Daiva Žitkevičienė.