Renginiai

LIETUVAI 100 – jubiliejinis Vasario 16-osios minėjimas

Šiemet švenčiame atkurtos Lietuvos šimtmetį, tad ši Vasario 16-osios šventė – ypatinga  mūsų bendruomenei. Ir ši šventė mūsų įstaigoje buvo paminėta iškilmingai: skambėjo dainos, eilėraščiai, šokiai Lietuvai. Drauge su vaikais siekiame puoselėti pilietiškumo ir patriotiškumo jausmus, pagarbą savo šaliai, tautai, kultūrai.




Ankstesni įrašai


Vaikai, susipažinę su Užgavėnių tradicijomis ir papročiais, džiugiai puošėsi kaukėmis ir laukė šventės. Šventės dieną drauge linksmai dainavome, žaidėme žaidimus, kviesdami pavasarį ir varydami žiemą iš kiemo. Užgavėnės - viena smagiausių ir vaikų laukiamiausių švenčių!

Mūsų priešmokyklinės grupės vaikai drauge su šokių mokytoja Rasa Sviderskiene ir auklėtoja Asta Aleksiene dalyvavo Vilniaus miesto ikimokyklinio - priešmokyklinio ugdymo įstaigų tautinių šokių festivalyje „Tai pašoksime gražiai“. Sveikiname puikiai pasirodžiusius vaikus.

„Mankštiada“ – smagiai sportuojame rytais kasdien. O sausio 8-19 dienomis mūsų įstaigoje vyko bendros visų grupių ikimokyklinukų mankštos. Vaikučius sportuoti į „Žiogelių“ grupę kvietė direktorės pavaduotoja ugdymui Milda Bajevienė ir auklėtoja Vilija Talačkienė. Po smagių pratimų ir žaidimų, vaikai puikiai nusiteikę keliaudavo pusryčiauti. 

Mūsų mažųjų grupėse vyravo susikaupimas ir rimtis, o mokiniai drauge su mokytojais minėdami Sausio 13-ąją pirmosios pamokos metu prisiminė ir pagerbė žuvusius už Lietuvos laisvę, nukentėjusius nuo sovietų agresijos ir Laisvės gynėjus. Kviečiame susipažinti su Lietuvos Laisvės gynėjų dienos minėjimo renginių programa 2018 m. sausio 11–17 d. Vilniaus mieste.

Darželio grupių vaikučiai drauge su tėveliais dalyvavo Kalėdų šventėje. Vienas labiausiai vaikus džiuginančių šventės momentų – ateinančio Kalėdų senelio laukimas. Vaikai aktyviai įsitraukė į vaidinimą ir drauge su Kalėdų seneliu šoko, dainavo daineles, žaidė žaidimus – aktyviai ir smagiai leido laiką, džiaugėsi švente.