Renginiai

Edukacinės veiklos ir muzikiniai renginiai

Šventiniu laikotarpiu „Dainorėliuose“ vaikai dalyvavo pažintinėse edukacinėse veiklose ir smagiose muzikiniuose koncertuose. Kviečiame susipažinti su renginių akimirkomis (pildoma).




Ankstesni įrašai


Prisijungėme prie visuotinės pilietinės iniciatyvos „Atmintis gyva, nes liudija“ pagerbdami žuvusius už Lietuvos laisvę ???????? . Kviečiame dalyvauti Laisvės gynėjų dienos minėjimo renginiuose Vilniuje.

Pasidžiaukime drauge šventinėmis akimirkomis iš vykusių kalėdinių renginių, vaidinimų. Vaikai kūrybiškai vaidino, šoko, dainavo - aktyviai ir smagiai leido laiką, džiaugėsi švente.

Šventojo Advento pradžia mūsų įstaigoje prasidėjo dvasingai ir pakiliai. Mūsų tikybos mokytojos Eglės Ivanauskienės vedini pagerbėme Advento, vedančio į didžiąsias krikščionių šventes – Kūčias, Kalėdas – tradicijas ir papročius, uždegėme pirmąsias Advento vainiko žvakes. Vaikai su pedagogais giedojo Šventojo Advento giesmes ir bendruomenei padovanojo nuostabų vaidinimą.

Siekdami plėtoti vaikų sveikos gyvensenos įgūdžius ir dalyvaudami „Sveikatiados“ ilgalaikėje sveikos gyvensenos ugdymo programoje, kvietėme vaikus kurti sveikuoliškas salotas. Susipažinę su vaisiais ir daržovėmis, jų naudingumu, vaikai patys gamino salotas ir kūrė kūrybiškus receptus.

Integruotų veiklų metu vaikai paminėjo Žibintų dieną. Bendroje veikloje kalbėjo apie ugnį, kokių pavojų gali iškilti ir kaip reikia saugiai elgtis namuose. Siekdami suartinti bendruomenės narius ir padovanoti nuostabių akimirkų, 4 klasės mokiniai (mokytoja Renata Viržintienė) drauge su priešmokyklinės "Varpelio" grupės vaikais gamino žibintus ir jais papuošė „Dainorėlių“ kiemą.