Renginiai

PRIEŠMOKYKLINUKŲ IŠLEISTUVĖS - SPEKTAKLIS „ROPĖ“

Gegužės 25 d. priešmokyklinės „Varpelio“ gr. vaikai atsisveikino su darželiu. Savo tėvelius, mažuosius draugus bei pedagogus  pradžiugino suvaidindami šiuolaikiškai ir moderniai pasaką „Ropė“ , kurią kūrė kartu su grupės mokytojomis K. Draugelyte, M. Jurskienė, R. Sviderskienė, A. Rakauskienė, J. Charsika.




Ankstesni įrašai


Š.m. gegužės 22 dieną  3-4 metų „Drugelių“  grupės vaikučiai  nudžiugino tėvelius ir artimuosius dainomis, šokiais, deklamuojamais eilėraščiais.

Gegužės 23-24 d. „Dainorėliuose“ smagiai tėveliams pagrojo savo išmoktus kūrinėlius mūsų „Saulučių“, „Varpelių“ grupių ir pradinių klasių mokiniai. Vaikų mokytoja Aušra Simutienė.

Gegužės 18 d. d/m „Dainorėliai“ fortepijono mokytojos I. Markauskienės mokiniai ne tik atliko kūrinius nuo lietuvių liaudies dainų iki Flamenko ir Cabaret šokių. Visus sužavėjo Mokytojos bei ketvirtoko Aleksandro ansamblis, atlikęs  fragmentą iš miuziklo ,,Muzikos garsai“ fortepijonu, kuriam dainuodami pritarė ir tėveliai.

Gausiais tėvelių plojimais gegužės 16 d. „Dainorėlių“ d/m buvo įvertintos priešmokyklinio ugdymo vaikų grojimo pastangos, perteikiant mokytojos Irenos Markauskienės sumanytą ir vaikų pasirinktą gyvūno muzikinį personažą. 

Džiaugiamės gausiu vaikų įsitraukimu ir jų kūryba, kuriant  šiuolaikinius šokius. Dalinamės koncerto, kurio tema - ,,Stichijos" akimirkomis...