Renginiai

ŽIBINTŲ IR ŠEŠĖLIŲ TEATRO ŠVENTĖ

Gerumo nebūna per daug..

 

Lapkričio 29 d. vyko žibintų ir šešėlių teatro šventė. 

Vos tik sutemus, visa bendruomenė papuošė savo gamybos žibintais mokyklos kiemą. Šventės pradžioje, klasės mokytoja Renata visą bendruomenę pakvietė ne tik šildytis arbata, bet ir stebėti priešmokyklinės „Varpelio“ grupės vaikų ir 4 klasės mokinių šešėlių teatro spektaklį ,,Gerumo niekada nebūna per daug“. Plačiai nuskambėjus vaikų dainoms ir  palydėjus skanduotės žodžiais - „gerumas nieko nekainuoja“, kiekvienas į namus išsinešė dalelę gerumo ir šilumos.




Ankstesni įrašai


Spalio 1-oji-Tarptautinė muzikos diena. Siekiant tradiciškai paminėti šią dieną, meninio ugdymo pedagogai pradinėse klasėse organizavo „Linksmąją viktoriną“. Dalyvaudami šioje viktorinoje, vaikai patobulino žinias apie instrumentų karalių – fortepijoną.

Vilniaus darželyje – mokykloje ,,Dainorėliai“ vyko edukacinis renginys „Būk saugus gatvėje“

Rugsėjo 1-osios dienos skambutis sukvietė mūsų bendruomenę į gražią šventę. 

2021-2022 mokslo metų pabaigą apvainikavo „Dainorėlių“ mokyklos  tradicijas puoselėjantis  XXIV laidos, 4 ir 3 klasės mokinių  projektas- spektaklis ,,Legenda apie Vilniaus sukūrimą”. 

„Žiogelio“ grupėje vyko teatro savaitė „Žaidžiu pasaką“, kurios metu vaikai mokėsi pažinti, kurti, vaidinti bei susidraugauti su pasakomis. Bendradarbiaudami su menų mokytojomis - Saule, Fausta ir Almone - ugdytiniai vaidino ir dainavo kitų grupių draugams „Žalio varliuko žalią pasaką“.