Renginiai

Tarptautinė vaikų gynimo diena

Vaikų gynimo dienos proga direktorė Liucija Milašauskienė pakvietė vaikus susitikti su RoboTuku. Vaikai susipažino su paslaptingu robotų pasauliu, dirbtiniu intelektu, technologijomis. Direktorės pavaduotoja ugdymui Milda Bajevienė ir auklėtoja Edita Rusakova-Šlepikienė pristatė edukacinį  vaikams kurtą filmą „Klevelis kalbasi su Žemele“. Vaikai turiningai ir smagiai pasitiko vasarą ir sėkmingai užbaigė mokslo metus.




Ankstesni įrašai


Gegužės 31 dieną Vilniaus įgulos karininkų ramovėje įvyko dvidešimtos laidos ketvirtos klasės mokinių išleistuvės. Susirinkusi bendruomenė išvydo nuostabų ketvirtokų spektaklį „Dainuojantis ir šokantis mergaitės vieversys“. Ketvirtos klasės auklėtoja Lina prisiminė smagiausius kartu praleistus metus ir gražiai išlydėjo jubiliejinę laidą.

Gegužės 30 dieną įvyko priešmokyklinių grupių „Drugelių“ ir „Debesėlių“ išleistuvės. Vaikai, drauge su auklėtojais, Andriumi, Asta, Dale ir Zita, bendruomenei padovanojo nuostabius muzikinius pasirodymus. Vaikai giedojo himną ir drauge su tėveliais nuoširdžiai dėkojo už puikius metus, praleistus „Dainorėliuose“.

Įgyvendindami Lietuvos Respublikos Nepriklausomybės 100-mečio paminėjimo renginių ciklą, vykdėme projektą ‚,Keliaukime laiku“. Pradinių klasių moksleiviai kartu su mokytojomis Marija ir Audra Useliene vyko į pažintinę kelionę į Užulėnio kaimą, Ukmergės rajone.

„Saulutės“ ir „Varpelio“ grupės lankėsi Nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje ir ansamblyje „Lietuva“. Ansamblyje vaikai smagiai įsijungė į edukacinę programą „Gedimino laiškas“. Bibliotekos meno erdvėje vaikai stebėjo „Puna Kuca“ (Kroatija) teatro spektaklį „Garsų miškas“. Spektaklio metu vaikai drauge su aktoriais nuotaikingai susipažino su garsu, ritmu, tempu ir melodija.

Bendruomeniškai tvarkėme kiemą, sodinome augalus, atnaujinome žaliąsias erdves, kurios puikiai pasitarnaus gamtos pažinimo plėtotei ir projektinei veiklai. Dėkojame visiems – vaikams, tėveliams ir įstaigos bendruomenei – prisidėjusiems prie aplinkos gražinimo.