Renginiai

Helovyno šventė „Dainorėliuose“

„Švęskime Helovyną“- tokiu šūkiu praleidome paskutinę savaitę prieš rudens atostogas. Dar spalio mėnesį kartu su anglų kalbos mokytoja Audra Useliene ir anglų kalbos būrelio nariais apsisprendėme mokykloje organizuoti Helovyno šventę, kuriai visi labai kruopščiai ruošėmės. Ketvirtokai buvo atsakingi už šventės scenarijų, vedimą ir kitus organizacinius klausimus. Trečios klasės mokiniai rūpinosi prizais, rengė stendą, skirtą Helovynui. Šventėje taip pat dalyvavo pirmos ir antros klasių mokiniai. Vedėjos Adelė ir Ūla supažindino visus susirinkusius su Helovyno tradicijomis Jungtinėje karalystėje, kitose šalyse. Mokinių komandos sudarinėjo kryžiažodžius, piešė ant moliūgų, žaidė Helovyno žaidimus, dalyvavo įdomiausio kostiumo konkurse. Šventės organizatoriai ir dalyviai nuoširdžiai dėkoja Mėjos mamai už nuostabų skanėstą, Anikės mamai už puikiuosius  prizus-voriukus ir visiems, kurie prisidėjo prie šventės organizavimo. „Iki kitos Helovyno šventės“- su tokia mintimi išsiskirstėme šiemet, pasitikdami rudens atostogas.




Ankstesni įrašai


Ikimokyklinukai drauge su tėveliais kūrė meninius darbelius parodėlei „Gražusis obuoliukas“. O kieme vaikai su ikimokyklinio/priešmokyklinio ugdymo mokytojomis (Dalia Butkienė, Marija Jurskienė, Edita Rusakova-Šlepikienė, Vilija Talačkienė) iš įvairių rudens gėrybių ir gamtinės medžiagos kūrė nuostabius paveikslus – „Rudenines mandalas“. Meninės veiklos metu vaikai praplėtė žodyną, praktiškai susipažino su rudens gėrybėmis ir savo idėjas smagiai realizavo meninėje veikloje. 

Vaikų gynimo dienos proga direktorė Liucija Milašauskienė pakvietė vaikus susitikti su RoboTuku. Vaikai susipažino su paslaptingu robotų pasauliu, dirbtiniu intelektu, technologijomis. Direktorės pavaduotoja ugdymui Milda Bajevienė ir auklėtoja Edita Rusakova-Šlepikienė pristatė edukacinį  vaikams kurtą filmą „Klevelis kalbasi su Žemele“. Vaikai turiningai ir smagiai pasitiko vasarą ir sėkmingai užbaigė mokslo metus.

Gegužės 31 dieną Vilniaus įgulos karininkų ramovėje įvyko dvidešimtos laidos ketvirtos klasės mokinių išleistuvės. Susirinkusi bendruomenė išvydo nuostabų ketvirtokų spektaklį „Dainuojantis ir šokantis mergaitės vieversys“. Ketvirtos klasės auklėtoja Lina prisiminė smagiausius kartu praleistus metus ir gražiai išlydėjo jubiliejinę laidą.

Gegužės 30 dieną įvyko priešmokyklinių grupių „Drugelių“ ir „Debesėlių“ išleistuvės. Vaikai, drauge su auklėtojais, Andriumi, Asta, Dale ir Zita, bendruomenei padovanojo nuostabius muzikinius pasirodymus. Vaikai giedojo himną ir drauge su tėveliais nuoširdžiai dėkojo už puikius metus, praleistus „Dainorėliuose“.

Įgyvendindami Lietuvos Respublikos Nepriklausomybės 100-mečio paminėjimo renginių ciklą, vykdėme projektą ‚,Keliaukime laiku“. Pradinių klasių moksleiviai kartu su mokytojomis Marija ir Audra Useliene vyko į pažintinę kelionę į Užulėnio kaimą, Ukmergės rajone.